Grillilihan glaseeraus
Itse käytän tätä kastiketta keitettyjen ribsien glaseeraukseen jolloin lihaan saadaan makea kuori ja kaunis väri. Voit aivan hyvin käyttää kastiketta myös lihan lisukkeena mutta siihen käyttöön tämä on hieman liian ohutta ja vahvan makuista.
Raaka-aineet
- 0.5 dl Ketsuppi
- 1 dl Hunaja
- 2 rkl Teriyaki kastike
- 1 rkl Worchestershire kastike
- 3 rkl Sitruunan mehu
- 0.5 dl Fariinisokeri
- 1 tl Mustapippuri
- 0.5 tl Suola
- 1 tl Nestemäinen savu
Valmistusohjeet
Reseptissä huomioitavaa
- Ohjeen määrällä glaseeraa n. 2-3kg possun ribsejä.
- Jos fariinisokeri on päässyt hyllyssä kovettumaan (kuten minulla kävi) niin laita se mikroon täysillä tehoilla 30 sekunniksi niin pehmenee juuri sopivasti.
Erinomainen yhdistelmä. Maustamattomat kyljet uuniin 150 astetta 2,5 tuntia, sieltä suoraan parilalle glaseerattavaksi. Kolme kierrosta kastiketta molemmille puolille keskilämmöllä paahtaen. 😛